Algemeen nieuws

De Avond4daagse gaat dit jaar door als speciale Home Edition. Dat betekent dat kinderen hun eigen Avond4daagse lopen op hun eigen moment en vanaf hun eigen start locatie. Zo kan drukte  voorkomen worden.

 

Avondvierdaagse app

Met een speciaal voor de Avond4daagse aangepaste app kunnen de kinderen een eigen routes kiezen. Er kan gekozen worden voor 2,5 – 5  of 10 km. Het startpunt is gelijk aan het eindpunt. Onderweg worden deelnemers verrast in de app met leuke berichtjes, opdrachten, tips en weetjes. En natuurlijk ontvangen de deelnemers de officiële Avond4daagse medaille. Zo wordt ook deze Avond4daagse onvergetelijk!

 

Inschrijven

Inschrijven kan via avond4daagse.nl en kost €6,50 per persoon. Met de zomervakantie en mooier weer in het verschiet, is besloten om de Avond4daagse – Home Edition te verlengen tot en met 31 juli.

 

Meer informatie

Meer informatie en materialen vind je op de speciale campagnepagina. Hier lees je ook meer over de samenwerking met Zapp Your Planet, het kinderprogramma van de NPO. Samen gaan we voor een schone Avond4daagse.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met info@avond4daagse.nl.