Algemeen nieuws

Op donderdag 20 december vieren we met Drakensteyn kerst in de Ontmoetingskerk aan de Varviksingel 139. De deuren van de kerk zullen een kwartier voor aanvang open gaan. Er zijn twee ingangen in de kerk, u kunt uw jas ophangen in de garderobe.

Er zijn twee diensten waar u kaartjes voor heeft kunnen halen op school. De eerste dienst is van 17:00 uur tot 18:00 uur en de tweede dienst is van 19:00 uur tot 20:00 uur. Mocht u hiervoor toch nog geen kaartjes hebben, er zijn nog enkele kaartjes voor de vroege voorstelling beschikbaar en ze zijn gratis. Maandag om 14:30 uur is de laatste mogelijkheid om deze te halen. Natuurlijk mag uw kind ook de kaartjes zelf ophalen.

De kinderen van groep 1 en 2 zullen vooraan in de kerk zitten bij een aantal leerkrachten en studenten. Voor de kinderen van groep 3 en 4 zijn een aantal stoelen gereserveerd voor in de kerk. Ook hier zitten leerkrachten bij de kinderen. De leerlingen van groep 5 tot en met 8 zitten bij de eigen ouder(s).

De kinderen hebben allemaal liedjes geleerd die deze avond gespeeld zullen worden. Dit zijn onder andere liedjes die horen bij de musical “De moeite waard”.

Na afloop van de dienst is er een collecte. Tijdens de diens zal zichtbaar zijn waar de collecte bestemd voor is.

We hopen op een fijne gezamenlijke dienst!

Groeten, de Kerstcommissie.