Algemeen nieuws

Misschien hebben jullie hem inmiddels al wel zien liggen: de grote koffer in de hal, voor groep 3A. Deze koffer ligt daar met een doel: voor de minder bedeelde kinderen van o.a. Laerskool Simon van der Stel in Kaapstad willen ik en mijn medestudenten Tjarda Potijk en Tess Koster zoveel mogelijk schoolspullen inzamelen, iets waaraan het de kinderen van deze school helaas vaak ontbreekt. Omdat ik (Lisa Meems) het afgelopen jaar een plezierige stage bij Drakensteyn heb afgesloten in groep 3A, heb ik contact opgenomen met Drakensteyn met de vraag of ik dit project op de Drakensteyn mocht komen uitvoeren. Dit mocht! En daarom wil ik jullie graag de volgende vraag stellen: jullie zouden ons er een groot plezier mee doen wanneer jullie de kinderen op de hoogte willen stellen van de koffer en het doel ervan. Meer informatie kunt u vinden op de website: www.twentsescholenvoorkaapstad.jimdofree.com

Ik kom de koffer donderdag 18 april (de dag voor Goede Vrijdag) weer ophalen. We willen jullie alvast heel erg bedanken voor alle hulp bij ons project,

Met vriendelijke groeten,
Lisa Meems