Algemeen nieuws

Hoe maak je de zomervakantie (extra) leuk? Herinner jij je eigen zomervakanties nog? Die lange zomerdagen waar maar geen eind aan lijkt te komen. Voor kinderen is de zomervakantie een heerlijke tijd om bij te komen, uit te rusten en er is veel tijd om (buiten) te spelen. In de vakantie is er vaak wat minder structuur, je hoeft minder. Heerlijk! Maar soms levert dat discussies, strijd en gedoe op. Kortom: survivaltips voor de zomervakantie nodig? Kom dan naar de koffieochtend!

Op donderdag 20 juni is er opnieuw een thema-ochtend bij de drie scholen: het Vastert, Drakensteyn, Bomans en de peuteropvang ‘de Vlinders’.

We wisselen tips uit met elkaar: Welke leuke dingen doe je samen? Hoe blijft het gezellig? Hoe ga je om met verveling? Kun je discussies voorkomen? Welke schermtijd afspraken kun je maken? Er ligt een overzicht klaar van zomer-vakantie-activiteiten in en rondom Enschede. Deze bijeenkomst is voor alle ouders & verzorgers van kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Van harte welkom!

Voor meer informatie: Irma Roolvink i.roolvink@alifa.nl 06-86890386
Wanneer: Donderdag 20 juni 8.30uur – 9.30 uur
Waar: grote hal Bomans/Drakensteyn
Voor: ouders/verzorgers van kinderen 2-12 jaar
Door: Irma Roolvink van Alifa
Aanmelden: bij IB’er Drakensteyn: Mirijam Schagen, m.schagen@vco-oostnederland.nl