Algemeen nieuws

Vind jij het leuk om leerkrachten te helpen bij het organiseren van activiteiten zoals Sinterklaas, Kerst of Pasen? Om mee te denken over waar we de ouderbijdrage aan besteden? Dan zijn wij op zoek naar jou! De oudercommissie zoekt namelijk nieuwe leden.

Wat doet de oudercommissie?

De oudercommissie helpt leerkrachten bij het organiseren van activiteiten en beheert de ouderbijdrage. De oudercommissie vergadert 5 of 6 keer per jaar. Momenteel doen we dat online. Verder help je de leerkrachten bij het organiseren van één of twee activiteiten. Je doet bijvoorbeeld boodschappen en soms regel je iets. Als de coronamaatregelen het toelaten, ben je ook aanwezig bij sommige activiteiten.

Enthousiastelingen

Om te beginnen zoeken we twee of drie enthousiaste ouders die het gewoon leuk vinden om te helpen bij het organiseren van activiteiten en actief bij te dragen tijdens de vergaderingen. Ben jij zo’n ouder? Dan hopen we dat je bij de OC wilt komen!

Verkeersouder

Daarnaast zoeken we ook een verkeersouder. Heb jij een mening over de verkeersveiligheid rondom school? Dan is dit misschien wel iets voor jou. Je helpt net als andere OC-leden af en toe bij een activiteit, maar daarnaast zorg jij ervoor dat verkeersveiligheid op de agenda van de oudercommissie blijft staan. Ook ben je contactpersoon voor de stichting Veilig Verkeer Nederland.

Penningmeester

Tot slot zoeken we een penningmeester. Als penningmeester beheer je de ouderbijdragen. Als jij financieel onderlegd bent, kunnen we je hulp goed gebruiken. Uiteraard zorgt onze huidige penningmeester voor een uitgebreide overdracht en zal ze nog een tijd bereikbaar zijn voor vragen.

Interesse? Vaag op school naar de contactpersoon.