Algemeen nieuws

Vrijdag 2 december kwam Sinterklaas samen met vier pietenonze school bezoeken. Het was een vrolijk feest met muziek en pepernoten. Er was alleen één probleem… De Sint en vier pieten konden de school niet bereiken door werkzaamheden aan de weg.

Een week eerder, op woensdag 23 november, waren er al twee pieten op Drakensteyn geweest. Zij hadden bekeken hoe ze het best bij de school konden komen. Één van de pieten had met de opzichter van de bouw gesproken en hij kon vertellen dat de weg naar CBS Drakensteyn weer open zou zijn. Dat was een opluchting voor de pieten! Om alvast te kijken hoe het op de school zou zijn, besloten ze om even langs te komen en de kinderen wat pepernoten te brengen!

Op de dag van het bezoek van Sinterklaas bleek de weg alleen nog niet helemaal open te zijn.. Sint en de Pieten reden zich vast en konden niet naar school komen. Gelukkig kwamen ze al snel een vriendelijke graafmachinemachinist tegen die ze wel kon helpen. Hij bracht ze, met graafmachine en al, zo naar school. En zo kon iedereen toch nog op tijd bij school zijn! Het was een erg gezellig Sinterklaasfeest!