Algemeen nieuws

We zijn blij maandag weer de eerste kinderen te mogen  verwelkomen. Het zal vreemd zijn omdat alles toch een beetje anders zal zijn. Er zijn door de overheid verschillende voorwaarden gesteld aan het openen van de scholen.. We hebben alles hieronder voor u op een rijtje gezet.

 

Regels:
Er moet 1,5 meter afstand gehouden worden van de leerkracht.
Ouders mogen niet mee naar binnen.
We hoesten en niezen in onze elleboog.
We wassen onze handen 20 seconden met zeep.

 

Handgel en desinfecterende spray:
Elke groep heeft beide in de klas. Ook heeft elke groep handzeep en zijn er papieren handdoekjes.

 

Ziekmelden:
Net als eerder moeten kinderen die niet naar school kunnen omdat ze ziek zijn, ziek gemeld worden. Met koorts en griepverschijnselen mag uw kind niet naar school.

 

Gym:
Er wordt ook weer gymles gegeven.De gymlessen zullen alleen buiten plaatsvinden. De gemeente Enschede houdt de gymzalen tot 1 juni gesloten.
Maandag zullen de kinderen het eerste uur in de klas zijn om eerst in gesprek te gaan met hun groep en zal er dan geen gym gegeven worden.

 

Hoofdluiscontrole:
Er zal geen hoofdluiscontrole zijn zoals u wel gewend bent na elke vakantie. Wilt u thuis uw kind goed controleren en indien u hoofdluis of neten aantreft hier melding van maken?

 

Schoolmelk:
Er is de komende weken geen schoolmelk.

 

Trakteren:
Helaas mag er de komende weken niet getrakteerd worden.

 

Contact met school/leerkracht:
Wij verzoeken u om per e-mail of via een postvakbericht in MijnSchool contact met ons op te nemen. We kunnen dan overleggen wat de beste manier is om in gesprek te komen met elkaar. Dit zou kunnen via video-bellen of in school met in achtneming van de afspraken.

 

Luizentassen:
Denkt u er aan om de luizentas weer mee te geven naar school?