Algemeen nieuws

Het is bijna zomervakantie, maar anders dan in andere jaren is er dit jaar in Enschede geen “gewone” Jeugd ViVa. Wel vinden in de zomervakantie in heel Enschede verschillende activiteiten plaats en zijn heel veel speeltuinen gewoon de hele zomervakantie open zodat je er lekker kunt spelen. Ook zijn er overal regelmatig leuke activiteiten waar je aan mee kunt doen. Zo is er overal een keer een circusdag, zijn er creatieve workshops van Concordia en kun je bouwen met het Bouwlab.

Alifa verzorgt op verschillende speeltuinen leuke activiteiten en natuurlijk doen de speeltuinen zelf ook mee. Een overzicht van wat er op de verschillende dagen overal te doen is vind je binnenkort op de website www.jeugdviva.nl en op de website van Sjors Sportief onder de naam Sjors Zomer.

Vervelen hoef je je deze zomer dus niet.
Je bent bij Smiley Stroinkslanden van harte welkom bij di. 14 t/m do. 16 juli & di. 11 t/m do. 13 augustus bij Smiley Stroinkslanden DAAR WORD JE BLIJ VAN  Smileyveld Stroinkslanden 06 28 22 27 26

De Zomerse Vakantieweken zijn voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Er wordt dit jaar niet voor een lunch gezorgd, je hoeft je ook niet in te schrijven en het is helemaal gratis. Het programma vind je binnenkort op onze facebook pagina.