Op school zijn er verschillende commissies waar ouders aan kunnen deelnemen. Hieronder kunt u zien welke commissies er zijn.

 

Activiteitencommissie (AC)

Drakensteyn heeft een actieve activiteitencommissie. Deze bestaat uit ± 8 ouders die zich hebben aangemeld als vrijwilliger. Elke ouder kan zich hiervoor aanmelden.

De ouderraad helpt bij vele schoolactiviteiten en organiseert en maakt ouders enthousiast voor de school. Zij vergaderen eens per maand.

 

 

Gebedsgroep

Soms is er iemand in uw omgeving ernstig ziek, soms moet u of uw kind zelfs iemand missen, soms ziet uw kind op tegen een toets of maakt u zich zorgen over iets wat er speelt op school. Allemaal redenen om te bidden.

Er zijn ook redenen om te danken; voor een fijne kerstviering, voor een goed overgangsrapport, voor begrip van de juf wanneer uw kind ergens moeite mee heeft of omdat uw kind eindelijk gewend is aan de nieuwe school.

Op een school met zoveel leerlingen, teamleden, ouders en andere betrokkenen is er veel om voor te bidden en te danken. Daarom bestaat er voor Drakensteyn al jaren een gebedsgroep die maandelijks een uurtje bij elkaar komt om samen de handen te vouwen. Zij komen op donderdagmiddag bij elkaar bij één van de ouders thuis en drinken een kopje koffie. Dan wordt er een lijstje met gebedspunten gemaakt; punten van zorg of blijdschap waarvan we door het team of via ouders op school op de hoogte zijn gebracht. Uiteraard worden deze onderwerpen in vertrouwelijkheid met elkaar besproken.

De gebedsgroep bestaat uit ouders en grootouders en verwelkomt ook graag nieuwe mensen die met hen de handen willen vouwen. Is er iemand op school of heeft u iets anders waarvoor u gebed wilt vragen? Op onderstaand contactadres kunt u dat aan ons doorgeven. En heeft u belangstelling om een keertje met ons mee te bidden? U bent van harte welkom! De ouders van de gebedsgroep komen graag met u in contact.

Voor meer info kunt u terecht bij

Janneke van der Struik 06-48188175 of Gerie de Boer 06-42551512

 

Tentoonstellingsouders (halcommissie)

Een groepje enthousiaste ouders zorgt met regelmaat voor een prachtige aankleding van de hal.

De aankleding heeft te maken met de onderwerpen of de feestdagen waar we op school mee bezig zijn, zoals bijvoorbeeld de start van het schooljaar, de verschillende seizoenen, de kinderboekenweek, Sinterklaas, Kerst, Pasen, etc.